Οι Stereophonics επιστρέφουν με το νέο single «Do Ya Feel My Love?»

Stereophonics

 

 

New Music | Music News | Μουσικά Νέα

Οι Stereophonics έδωσαν στους θαυμαστές μια άλλη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ τους με το νέο τους single 'Do Ya Feel My Love?'

Το νέο άλμπουμ του Ουαλικού συγκροτήματος με το διασκεδαστικό τίτλο «Oochya!» κυκλοφορεί τον Μάρτιο, συνοδευόμενο από μια τεράστια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο 47χρονος frontman Kelly, – που κυκλοφόρησε το σόλο άλμπουμ «Don't Let The Devil Take Another Day» πέρυσι – είπε πρόσφατα ότι ο δίσκος είναι «90 τοις εκατό uptempo» και εμπνέεται από τους Sir Elton John, The Cult και τους Rolling Stones.

Σχετικά με την προέλευση του τίτλου, "Oochya!", ο Ουαλός σταρ εξήγησε: "Όταν ηχογραφούσαμε το "Language. Sex. Violence. Other" το 2004, ήταν μια λέξη που άρχισα να γράφω στο στούντιο, αλλά δεν το έκανα. Ξέρετε από πού στο διάολο προήλθε! Για μένα, είναι μια λέξη που θα έλεγαν ο Paul Weller ή οι Cockneys όπως ο Chas And Dave, όπως "Let's fucking have it!" Μου αρέσουν δίσκοι όπως το 'Pump' των Aerosmith ή το 'Grrr' των Rolling Stones!' και το "Honk", όπου η λέξη δεν σημαίνει τίποτα, αλλά εξακολουθεί να σου δίνει μια γεύση.».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"το τραγούδι από τις 210.475 προβολές μέχρι στιγμής οι 475 είναι δικές μας, θα γίνει μεγάλη επιτυχία και θα παίζει ασταμάτητα εδώ στο Hot" Hot Radio

SCORE: 9

Το Hot Radio αρχίζει να βαθμολογεί τα νέα τραγούδια. Πείτε μας και σεις την γνώμη σας (info@hot-radio.gr ή στο Facebook)

Μάθετε πρώτοι τα Hot News. Ακολουθήστε το Hot Radio στο Google News

 

Hottee

 

 

 

USESPACE

 

 

 

HOT40

bussiness cards