Ο Kanye West μιλάει για την ψυχική υγεία: «Εντάξει, είμαι τρελός, αλλά τι θα κάνετε για αυτό;»

υε

 

Music News | Μουσικά Νέα

Σε συνέντευξη ο Ye (Kanye West) αναφέρθηκε στις συνεχιζόμενες μάχες του με την ψυχική του υγεία, αγγίζοντας τις απογοητεύσεις του απέναντι στη δημοφιλή αφήγηση ότι είναι «τρελός».

«Όλοι είμαστε κάπου στο φάσμα», είπε στους παρουσιαστές της εκπομπής, αναφερόμενος στη διάγνωσή του για διπολική διαταραχή.

Ο ράπερ – ο οποίος είναι πλέον νομικά γνωστός ως Ye – στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια σύγκρουση που είχε με τους παπαράτσι ενώ έβγαινε με την Amber Rose. «Όταν χτύπησα εκείνον τον παπαράτσι εκείνη την ημέρα, με έβαλαν να πάω σε πρόγραμμα διαχείρισης θυμού. Καθόμουν εκεί με την Amber Rose στην κατάσταση διαχείρισης θυμού και ο εκπαιδευτής διαχείρισης θυμού συνεχίζει να την πέφτει στην Amber και μετά μου δίνει κάποια φάρμακα»

 Ο Kanye West συνέχισε λέγοντας ότι παίρνει τον έλεγχο της ιστορίας σχετικά με την ψυχική υγεία του.

«Στο μέλλον δεν θα μειώνετε αυτό που κάνω και αυτό που κάνει ο Θεός μαζί μου και δεν θα προσπαθείτε να μου κόψετε τα πόδια ή να κόψετε την επιρροή μου, αποκαλώντας με τρελό», τόνισε.

«Αυτό δεν πιάνει. Δεν πρόκειται να πείτε: “Χρειάζεσαι τα φάρμακά σου, δεν είσαι στην καλύτερη ψυχική κατάσταση αυτή τη στιγμή”. Όχι, ξέρω τι συμβαίνει και δεν το δέχομαι», συνέχισε.

«Δεν δέχομαι τίποτα, από κανέναν, ποτέ, τελεία και παύλα, στη ζωή μου, στη μάνα μου, στον Θεό, δεν δέχομαι τίποτα. Τελεία και παύλα. Αυτή είναι η αλήθεια. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια, γιατί δεν μπορούμε να χτίσουμε κοινότητες πάνω σε ψέματα. Πρέπει να χτίσουμε κοινότητες με βάση τα θεμέλια. Χτίζουμε τα θεμέλιά μας πάνω σε μια αλήθεια. Μόνο η αλήθεια θα μας απελευθερώσει», είπε ο Kanye West.

 

 

 

 

 

 

Μάθετε πρώτοι τα Hot News. Ακολουθήστε το Hot Radio στο Google News

 

Hottee

 

 

 

USESPACE

 

 

 

HOT40

bussiness cards