Ο Brian May των Queen θέλει να κάνει instrumental άλμπουμ

Brian May

Ο Brian May θέλει να κάνει ένα νέο σόλο άλμπουμ.

Ο κιθαρίστας των Queen - του οποίου το τελευταίο σόλο LP ήταν το 'Another World' του 1998 - παραδέχεται ότι σκέφτεται να μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει μια επιλογή από μουσικά κομμάτια που αναδεικνύουν τη μουσικότητά του.

Συζητώντας για τη δυνατότητα δημιουργίας ενός άλμπουμ με όργανα, είπε: "Το σκέφτομαι. Και παραδόξως, πιστεύω ότι πιθανότατα θα ήταν σημαντικό αυτή τη φορά. Επειδή έχω αρκετές ιδέες. Και έχω πολλές ημιτελείς δουλειές."

Ωστόσο, ο Brian έχει δεσμευτεί να περιοδεύσει με τους Queen με τον Adam Lambert πριν ξεκινήσει να εργάζεται στο προτεινόμενο σόλο έργο.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Goldmine, πρόσθεσε: "Έχουμε έναν μεγάλο κόσμο περιοδειών να κάνουμε. Και αναβάλλαμε και αναβάλλαμε την περιοδεία Queen, την οποία ξεκινήσαμε λίγο πριν συμβεί ο COVID.

"Τον επόμενο Μάιο θα κάνουμε ένα σωρό περιοδείες. Μόλις τελειώσω, νομίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να καθίσω και αν γλιτώσω - όπως έλεγε η μαμά μου - και ακόμα λειτουργικός, νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω το άλμπουμ."

Ο 74χρονος χιτμέικερ «We Will Rock You» - ο οποίος συχνά έγραφε μαζί με τον τραγουδιστή των Queen, Freddie Mercury - είπε: «Δεν έχω την εκθαμβωτική τεχνική τεχνογνωσία ενός Joe Satriani ή ενός Steve Vai, Al Di Meola ή Eddie Van Halen. Αλλά απλά μπορώ. Η κιθάρα μου είναι η φωνή μου. Δεν μπορώ να παίξω πιο γρήγορα από όσο νομίζω.

 

 

 

 

 

Hottee

 

 

 

usethisspace

 

 

pc 100