Η Sony Music ετοιμάζει ταινία για την Celine Dion

celine

Η ταινία σε σκηνοθεσία της Irene Taylor έρχεται μετά την κυκλοφορία της μη εγκεκριμένης βιογραφικής ταινίας "Aline" για το 2022

Η Celine Dion ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ένα «επίσημο ντοκιμαντέρ» για τη ζωή και την καριέρα της είναι στα σκαριά της Sony Music Entertainment.

Η Irene Taylor ("The Final Inch", "Moonlight Sonata: Deafness in Three Movements") σκηνοθετεί την άτιτλη μεγάλου μήκους ταινία για το τμήμα περιεχομένου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε συνεργασία με τις SME Canada και Vermilion Films. Η ταινία γυρίζεται με την πλήρη συμμετοχή και υποστήριξη της Dion και θα αναφέρει λεπτομερώς την ιστορία της ζωής και τα επιτεύγματα της καριέρας της μέσω των πιο πρόσφατων παγκόσμιων περιοδειών της και των κατοικιών του στο Λας Βέγκας.

Ενώ η βιασύνη των μουσικών για την παραγωγή ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους είναι ασυνήθιστη, η ανακοίνωση της Celine Dion έρχεται μόλις μία ημέρα αφότου μια μη εγκεκριμένη βιογραφική ταινία της Celine Dion με τίτλο "Aline" αποκτήθηκε για κυκλοφορία στις ΗΠΑ το 2022 μετά την πρώτη πρεμιέρα της ταινίας στις Κάννες αυτό το καλοκαίρι.

 

 

 

Από τότε που εμφανίστηκε στην παγκόσμια μουσική σκηνή σε ηλικία 14 ετών, η Dion πούλησε πάνω από 250 εκατομμύρια άλμπουμ κατά τη διάρκεια της 40χρονης καριέρας της. Έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy, δύο Όσκαρ, ένα βραβείο εικονιδίου για τη ζωή της Billboard Music το 2016 και το 2004 αναγνωρίστηκε ως η γυναίκα με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Η πιο πρόσφατη παγκόσμια περιοδεία της "Courage" διακόπηκε το 2020 λόγω του COVID και θα συνεχιστεί σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022.

 

 

 

 

Hottee

 

 

 

USESPACE

 

 

 

HOT40

bussiness cards