Χάπια που θα μας κάνουν να ερωτευόμαστε

xapia

 

 

 

Health News | Tech News | Strange News

Θα μπορούσε να είναι σενάριο από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά δεν είναι. Σύμφωνα με ακαδημαϊκό της Οξφόρδης, τα χάπια που προκαλούν συναισθήματα αγάπης στον εγκέφαλο είναι πλέον πολύ πιο κοντά από ποτέ.

Η δρ. Αννα Μαχίν, μια εξελικτική ανθρωπολόγος και συγγραφέας του Why We Love, σε συνέντευξή της δήλωσε πως οι επιστήμονες έχουν αρκετά δεδομένα πλέον και μπορούν να κατασκευάσουν χάπια που θα μπορούν να ξεγελάσουν εγκέφαλο και σώμα και να μας κάνουν να πιστεύουμε πως έχουμε ερωτευθεί.

«Εγείρονται πολλά ηθικά ερωτήματα,αλλά τα χάπια αγάπης είναι σίγουρα στον ορίζοντα» είπε στο Cheltenham Science Festival.

Προς το παρόν αυτό που σκέφτονται οι επιστήμονες είναι να δίνονται σε ήδη ζευγάρια που έχουν προβλήματα με τη σχέση τους ή το γάμο τους, για ένα δοκιμαστικό διάστημα 3 ετών.

«Το MDMA χρησιμοποιήθηκε ευρέως τη δεκαετία του 1970 από συμβούλους ζευγαριών στις ΗΠΑ για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να επαναφέρουν τους γάμους τους – με ατεκμηρίωτα καλά αποτελέσματα», εξήγησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας ο Ντέιβιντ Νατ, καθηγητής νευροψυχοφαρμακολογίας στο Imperial College.

Η δρ. Μαχίν υποστηρίζει ότι είναι θέμα χρόνου να κυκλοφορήσουν αυτά τα χάπια που συνταγογραφούνται μόνο από ειδικούς, ώστε να ενισχύσουν το αίσθημα της αγάπης εκεί που χρειάζεται.

Προφανώς και οι κίνδυνοι είναι αρκετοί αλλά πρέπει να βλέπουμε τη γενική εικόνα, δηλαδή καταστάσεις που λόγω ενός γεγονότος, κάποιος από τους δύο έχει χάσει την διάθεση για έρωτα και σχέσεις, ή βιώνει κάποιο μετατραυματικό σοκ.

ΠΗΓΗ

 

 

 

Μάθετε πρώτοι τα Hot News. Ακολουθήστε το Hot Radio στο Google News

 

Hottee

 

 

 

USESPACE

 

 

 

HOT40

bussiness cards