Δείτε τον 20χρονο γιο του Phil Collins, ο οποίος αναλαμβάνει ως Drummer των Genesis

nic collins

 

 

Μουσικά Νέα | Music News | News

Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά! Και συ αν είχες πατέρα τον φανταστικό Βρετανός drummer, τραγουδιστή, τραγουδοποιό και ηθοποιό Phil Collins σίγουρα κάποια επιρροή θα είχες.

Ο Phil Collins έγινε διάσημος τόσο όσο ντράμερ και τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Genesis, αλλά και για τη σόλο καριέρα του.

Ισως έτσι να θέλει να ξεκινήσει και ο 20χρονος γιος του Nic Collins. O οποίος είναι ο ντράμερ των Better Strangers και των Genesis

 

Μερικά παιδιά ακολουθούν τα βήματα των γονιών τους, αλλά αυτός ο γιος μπαίνει στη θέση του μπαμπά του. Λόγω ενός προβλήματος υγείας, ο τραγουδιστής και ντράμερ των Genesis, Phil Collins, δεν μπορεί πλέον να παίζει ντραμς. Αλλά το συγκρότημα έχει βρει έναν σταθερό αντικαταστάτη για τις ζωντανές εμφανίσεις του. Ο γιος του Phil Collins, Nicholas Collins (που λέει ο Nic), έχει αναλάβει ως ντράμερ του συγκροτήματος για την επερχόμενη περιοδεία τους. Ο Phil εξακολουθεί να είναι ο βασικός τραγουδιστής.

Ο 70χρονος μουσικός λέει ότι «μετά βίας κρατάει τις μπαγκέτες», πράγμα που σημαίνει ότι οι μέρες του στα τύμπανα έχουν τελειώσει.

Τίποτα όμως δεν τον εμποδίζει να  παρακολουθεί και να θαυμάζει τον γιο του Nic να παίζει....

 

 

 

 

Μάθετε πρώτοι τα Hot News. Ακολουθήστε το Hot Radio στο Google News

 

Hottee

 

 

 

USESPACE

 

 

 

HOT40

bussiness cards